19th Ave New York, NY 95822, USA

De starterscontracten van de stad Aalst én The Circular Kickstart: 2 vliegen in 1 klap

Starters

Heb je een circulair ondernemersidee en ben je (binnenkort) gevestigd in Aalst?

Dankzij de starterscontracten van Stad Aalst kan je een premie krijgen van max. € 3.500 waarmee je tot 60% van je kosten terugbetaald krijgen voor advies, inschrijvingsgelden en investeringen. Voorwaarde is dat je je ondernemingsnummer (in hoofd- of bijberoep) minder dan 2 jaar in bezit hebt.

Alle kandidaten kunnen daarnaast ook deelnemen aan gratis opleidingen rond het opmaken van een business plan.
Inschrijven kan tot 23 januari 2022 en er is al een eerste junior opleiding voor starters op 21 december 2021 om 19u.

Indien je genomineerd bent voor een starterscontract van de stad Aalst, kan je die premie o.a. gebruiken voor deelname aan het programma van the Circular kickstart. Want voor de transitie naar een circulaire economie hebben we innovatieve ondernemers nodig die toekomstgericht ideeën kunnen omzetten in marktklare oplossingen.

Het programma bestaat uit een startersclass, intensieve workshops en coaching door experten en mentoren. Elke onderneming die maximaal 3 jaar is opgericht en een futureproof idee heeft, kan zich kandidaat stellen tot 11 januari 2022. Er is ook een online infosessie over het programma op 22 december 2021.

Met een circulaire ondernemersvraag kan je natuurlijk ook altijd terecht bij De Keet zelf, o.a. met een gratis intakegesprek via ons adviesbureau.

Bottom line: twijfel niet langer over die circulaire case en waag de stap!