Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Event

Eco-comedy: de cirkel is rond! – Steven Vromman

Tragel 5 - Aalst

03/12
14:00
Free

Steven Vromman, aka de Low Impact Man verwierf vooral bekendheid dankzij zijn reeks op Canvas waarin hij zijn ecologische voetafdruk verkleinde. Het programma werd bekroond met twee World Media Festival Awards. Speciaal voor De Keet brengt hij een eco-comedy voorstelling vol humor, interactie en meezin­gers. Hoe ziet een circulaire economie er uit en wat heb je daar nu zelf aan? Je keert huiswaarts met een aanste­ke­lijk positief beeld van de toekomst waarin een circulaire en sociale economie centraal staan.

Deze boeiende voorstelling vindt plaats tijdens “Circulawadde?!” Het circulaire burgerevent. Tijdens dit event ontdek je wat de circulaire transitie inhoudt. Neem een kijkje op onze circulaire expo, geniet van een circulaire burger en laat je favoriete elektro toestel herstellen op het Repair Café. Een blik achter de schermen van een kringwinkel? Klik dan op deze link.

De voorstelling vindt plaats van 14u. tot 15u. Inschrijven is verplicht via onderstaande knop ‘deelnemen’

Inkom: gratis maar we vragen wel 3 gebruikte batterijen. We zamelen deze in en brengen die naar een officiële verwerker voor recyclage.

Inschrijven kan tot 03/12